Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles

Mung bean sprout side dish - Sukjunamul-muchim 숙주나물무침

Postat de: Sachin Sharma In: Retete Vegetariene Pe: Hit: 50

Sukjunamul muchim se traduce prin muguri de fasole mung si este o garnitura coreeana. "Sukju" inseamna "muguri de fasole mung" si "namul" inseamna "verdeturi" sau "legume". Este un preparat putin crocant care merge extrem de bine cu preparate care contin orez, preparate prajite sau chiar si supe. 

Sukjunamul muchim se traduce prin muguri de fasole mung si este o garnitura coreeana. "Sukju" inseamna "muguri de fasole mung" si "namul" inseamna "verdeturi" sau "legume". Este un preparat putin crocant care merge extrem de bine cu preparate care contin orez, preparate prajite sau chiar si supe

Multi coreeni spun ca sukjunamul muchim este o salata si face o combinatie foarte buna cu bibimbab. Aceasta garnitura este revigoranta, asadar se consuma des vara, de asemenea, se consuma de multe ori dupa preparate care sunt picante, deoarece neutralizeaza arsurile cauzate de acestea. Daca tineti dieta sau va plac mancarurile fara calorii, atunci consumati sukjunamul muchim , pentru ca are un nivel scazut de calorii.

Rețetar

1 portie

Timp de preparare: 5 minute

Ingrediente

  • 1 conserva muguri de fasole mung
  • 1 sau 2 bucati de ceapa verde
  • 1/4 lingurita sare
  • 1 lingurita sos de peste
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita ulei de susan
  • 1 lingurita seminte de susan

Mod de preparare (pas cu pas)

  1. Pasul 1
    1.jpg

    Se pregatesc toate ingredientele necesare

  1. Pasul 2
    1.jpg

    Ceapa verde se curata si se feliaza marunt.

  1. Pasul 3
    1.jpg

    Intr-un bol se pun usturoiul curatat si pisat marunt, ceapa verde, sosul de peste, sarea, uleiul si semintele de susan

  1. Pasul 4
    1.jpg

    Mugurii de fasole mung se scurg de lichid

  1. Pasul 5
    1.jpg

    Se pun si mugurii si se amesteca cu mana

  1. Pasul 6
    1.jpg

    Se pun pe farfurie. Se poate servi cald sau rece ca si aperitiv sau side dish.

Din aceeasi categorie