Într-un bol se amestecă ingredientele pentru umplutură.
În alt bol se adaugă ingredientele pentru găluște și se frământă un aluat elastic.
Se ia o bucățică de aluat și se formează o biluță. Biluțele se presează cu degetele până iau forma unui cerc și se adaugă umplutura cu lingurița.
Se închid capetele astfel încât să avem din nou o biluță. Se pune în tavă.
Continuăm cu restul aluatului, având grijă ca biluțele să fie de mărime egală. Pe măsură ce avem mai multe, se acoperă tava cu folie alimentară astfel încât biluțele să nu se usuce.
Într-o tigaie se pune ulei și se lasă să se înfierbânteze. Adăugăm pe rând găluștele, având grijă ca acestea să nu se lipească între ele.
Se rumenesc pe ambele părți și se scot într-o farfurie. Se continuă cu restul găluștelor.
Se lasă să se răcească. Opțional, se pot pudra cu zahăr.
* Valorile zilnice în procente se bazează pe un regim alimentar de 2.000 de calorii. Valoarea ta zilnică poate fi mai mare sau mai mică în funcție de necesarul de calorii.