Opțiuni de imprimare:

Coaste de porc picante la Slow Cooker 매운 돼지갈비찜

Timp de pregătire20 minuteTimp de preparare8 oreTimp total8 ore 20 minute

 1 kg de coaste de porc
 1 ceapa, tăiată în bucăți mari
 1 cartof mare, tăiat în bucăți
 2 buc. de ceapă verde, tăiată
 7 căței de usturoi, tăiați în bucăți
 1 cm de ghimbir, feliat subțire
Ingrediente sos
 2 linguri gochugaru
 1 lingură de zahăr
 ½ linguriță sare
  linguriță piper
 2 linguri sos de soia
 1 lingură miere de albine
 1 lingură pastă gochujang
 1 linguriță pastă doenjang
 2 lingurițe ulei de susan
 1 linguriță semințe de susan
1

Coastele de porc se taie în bucăți și se așează în Slow Cooker.

2

Se amestecă ingredientele pentru sos, cu excepția uleiului și a semințelor de susan.

3

Sosul se adaugă peste coastele de porc și se amestecă.

4

Se pun și legumele în Slow Cooker.

5

Se setează aparatul de gătit Slow Cooker la HIGH pentru 4 ore sau până când obținem frăgezimea dorită. Se poate găti și pe programul lent LOW, 6-8 ore.

6

Se adaugă uleiul de susan și semințele și se servește cu un bol de orez la aburi.

Informații nutriționale

Cantitate per porție
Calorii 120Calorii din grăsimi 12
Valoare zilnică % *
Total grăsimi 50g77%

Grăsimi saturate 80g400%
Grăsimi nesaturate 11g
Colesterol 10mg4%
Potasiu 30mg1%
Total carbohidrați 10g4%

Fibre dietetice 10g40%
Zaharuri 20g

* Valorile zilnice în procente se bazează pe un regim alimentar de 2.000 de calorii. Valoarea ta zilnică poate fi mai mare sau mai mică în funcție de necesarul de calorii.