Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles

Produse noi

 • Soba noodles 300g

  10,00 RON

  Taitei de hrisca SOBA cunoscuti sub denumirea de Japanese Vermicelli.

 • Rice stick 5mm

  11,00 RON

  Taiteii de orez sunt o parte componenta a numeroaselor bucatarii asiatice. Denumiti generic "rice vermicelli" sunt cu precadere intalniti intr-o varietate larga de mancaruri asiatice, precum supe, salate sau stir fry-uri. Rice vermicelli dispun de o prezenta mai proeminenta in China, Hong Kong, Taiwan si Asia de Sud-Est.

 • Otet de orez CJW 500ml

  10,00 RON

  Otetul din orez este unul dintre cele mai calitative oteturi. Nivelul de acizi organici si aminoacizi este mai ridicat in otetul de orez decat in toate celelalte tipuri de otet.

 • Cafea instant 3 in 1...

  15,00 RON

  Cafea instant de origine indoneziana, foarte populara in peste 55 de tari. Este facuta din boabe de cafea de cea mai buna calitate.