Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
GOLDEN LION 62182
Radacina de lotus deshidratata 150g-Produse deshidratate

Radacina de lotus deshidratata 150g

Radacina de lotus deshidratata 150g

5.0 1
20,00 RON

In bucataria asiatica este populara cu salate, creveti, ulei de susan si/sau frunze de coriandru. 
Este bogata in fibre alimentare, vitamina C, potasiu, tiamina, riboflavina, vitamina B6, fosfor, cupru, mangan si are un continut scazut in grasimi saturate.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc


Radacina de lotus deshidratata 150g

Ajuta la eliminarea mucusului acumulat in organism, in special in sistemul respirator. In bucataria asiatica este populara cu salata, creveti, ulei de susan si/sau frunze de coriandru. Este bogata in fibre alimentare, vitamina C, potasiu, tiamina, riboflavina, vitamina B6, fosfor, cupru, mangan si are un continut scazut in grasimi saturate.Mod de preparare: Se utilizeaza prin inmuiere in apa cca o ora. Dupa inmuiere, se adauga in supe sau in mancaruri. Se poate fierbe impreuna cu orez sau cu alte cereale.

Mod de preparare:

    1. Se lasa la inmuiat in apa cca. o ora.
    2. Dupa inmuiere, se adauga in supe sau in mancaruri. Se poate fierbe impreuna cu orez sau cu alte cereale.

Greutate neta: 150g

Ingrediente

  • radacina de lotus.

ATENTIE ALERGENI - boldat in lista de ingrediente.

62182