Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
Hae Chan Dle 4229
Doenjang 'HCD' 500g-Pasta de soia

Doenjang 'HCD' 500g

Doenjang 'HCD' 500g

5.0 1
15,00 RON

Doenjang este considerat unul dintre sosurile esentiale ale bucatariei coreene autentice. In limba coreeana dwen inseamna gros, iar jang inseamna sos gros, sau pasta. Doenjang inseamna, deci, “pasta groasa”. Este o pasta din boabe de soia fermentate.

Cantitate
Disponibil pe stoc

Doenjang (pasta de soia) – 500g

Doenjang nu contine nici un aditiv artificial, ci contine cantitati sanatoase de vitamine esentiale, cum ar fi vitamina C si vitamina B12. Se spune despre doenjang ca este benefic pentru longevitate si in prevenirea bolilor vasculare.

Doenjang in mancaruri absoarbe mirosul de carne, in special carne de porc. Poate fi consumat crud, ca un condiment, alaturi de legume, dar este mai des amestecat cu usturoi, ulei brun de susan si, uneori, “gochujang”, ca sa formeze “ssamjang”. Doenjang poate fi un component al supelor si sosurilor, cel mai celebru preparat fiind “doenjang jjigae”, un fel de tocana care include tofu, legume (ardei, dovlecei, ceapa, ciuperci) si, uneori, carne rosie sau scoici. 

Greutate neta: 500g

Ingrediente

  • Boabe de soia, apa, sare.

ATENTIE ALERGENI - boldat in lista de ingrediente.

4229