Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
43413
Kimbap/sushi laver 2g*10 'KC'-Nori - Kimbap & Sushi

Kimbap/sushi laver 2g*10 'KC'

Kimbap/sushi laver 2g*10 'KC'

5.0 1
12,00 RON

Algele marine sunt alimente excelente din cauza valorilor nutritive ridicate pe care le contin; totodata sunt o sursa excelenta de minerale in dieta noastra si o buna sursa de vitamina B5, benefica pentru reducerea colesterolului, poliartritei reumatoide si acneei. 

Cantitate
Disponibil pe stoc

Alge marine pentru Kimbap 'KC'- 2gx10

Alge marine uscate special preparate pentru Kimbap, Sushi, Handroll sushi.

Algele marine sunt alimente excelente din cauza valorilor nutritive ridicate pe care le contin, totodata sunt o sursa excelenta de minerale in dieta noastra si o buna sursa de vitamina B5: benefica pentru reducerea colesterolului, poliartritei reumatoide si acneei. Atunci cand mancam alge marine, luam aceste minerale esentiale inapoi in corpurile noastre si aceste minerale ne ajuta sa ne mentinem o condiţie alcalina in sangele nostru, care este o stare de sanatate, rezistenta la oboseala si stres.

Greutate neta: 20g

Ingrediente

  • alge uscate si presate.

ATENTIE ALERGENI - boldat in lista de ingrediente.

43413

Fisa tehnica

Valoare energetica
5 calorii
Carbohidrati
0,9 g
Proteine
0,9 g