Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
Chung Jung One 43411
Kimbap/sushi laver 2g*10 'CJW'-Nori - Kimbap & Sushi

Kimbap/sushi laver 2g*10 'CJW'

Kimbap/sushi laver 2g*10 'CJW'

5.0 1
12,00 RON

Algele marine sunt alimente excelente din cauza valorilor nutritive ridicate pe care le contin; totodata sunt o sursa excelenta de minerale in dieta noastra si o buna sursa de vitamina B5, benefica pentru reducerea colesterolului, poliartritei reumatoide si acneei. 

ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA NOASTRA.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc


Alge marine pentru Kimbap - 2gx10 'CJW'

Alge marine uscate special preparate pentru Kimbap, Sushi, Handroll sushi.

Algele marine sunt alimente excelente din cauza valorilor nutritive ridicate pe care le contin, totodata sunt o sursa excelenta de minerale in dieta noastra si o buna sursa de vitamina B5: benefica pentru reducerea colesterolului, poliartritei reumatoide si acneei. Atunci cand mancam alge marine, luam aceste minerale esentiale inapoi in corpurile noastre si aceste minerale ne ajuta sa ne mentinem o conditie alcalina in sangele nostru, care este o stare de sanatate, rezistenta la oboseala si stres.

Greutate neta: 20g

Ingrediente

  • alge uscate si presate

ATENTIE ALERGENI - boldat in lista de ingrediente.

43411