Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
INAKA 67407
Ghimbir murat INAKA 1kg-Muraturi

Ghimbir murat INAKA 1kg

Ghimbir murat INAKA 1kg

5.0 1
26,50 RON

Aroma picanta a ghimbirului curata bolta palatina a gurii si ofera o senzatie de prospetime mai ceva ca guma de mestecat.


Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc


Ghimbir murat inaka 1kg

Cunoscatorii bucatariei japoneze stiu ce gust si ce utilitate are ghimbirul murat. Pentru ceilalti, trebuie sa stiti ca ghimbirul murat este foarte bun alaturi de sushi si sa gustati mai multe mancaruri, fara sa amestecati aromele lor in gura. Aroma picanta a ghimbirului curata bolta palatina a gurii si ofera o senzatie de prospetime mai ceva ca guma de mestecat.

Este originar din India si China, fiind una din plantele cu importanta deosebita in medicina chineza, de beneficiile lui mentionandu-se chiar si in scrierile lui Confucius (filozof chinez). Pana in prezent, planta este folosita in mod activ in medicina orientala, care astazi se bucura de o mare popularitate.

Ghimbirul are aproape 500 de compusi identificati multi cu activitati biologice cunoscute, actionand in mod complementar pentru a produce beneficii biologice profunde. Fiecare compus are un anume efect, fie influentand o anumita enzima sau proteina, fie sprijinind activitatea altor compusi.

Ghimbirul contine pana la 3% uleiuri esentiale care dau aroma specifica de condiment, aminoacizi esentiali, unele vitamine si minerale.

Greutate neta: 1kg

Ingrediente

  • ghimbir, apa, sare, E621, acid acetic, acid citric, aspartan, sucraloza, E95, E202, E163.

ATENTIE ALERGENI - boldat in lista de ingrediente.

67407