Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
43424
Alge kombu 56g-Miyeok/Wakame

Alge kombu 56g

Alge kombu 56g

5.0 1
12,00 RON

Aceasta alga este folosita pentru a pregati ”dashi” –supa japoneza de la care se foloseste zeama pentru pregatirea de supe, tocanite sau sosuri.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc


Alge kombu 56g

Algele marine Kombu sunt considerate ca fiind cele mai nutritive plante de pe Pamant. Sunt bogate in minerale precum calciu, magneziu, si fier. Algele Kombu sunt, de asemenea, renumite pentru continutul lor bogat de iod, care este un element important in pastrarea functionarii corecte a tiroidei.

Aceasta alga este folosita pentru a pregati ”dashi” –supa japoneza de la care se foloseste zeama pentru pregatirea de supe, tocanite sau sosuri.

Preparare: inmuiati o fasie de 8-12cm de kombu intr-un litru de apa pt. 20-30 min. Se aduce usor apa in clocot si apoi se lasa la fiert inabusit cca. 5 min. Se scot algele si se pun deoparte pt. a fi gatite ulterior cu leguminoase sau alte legume. Zeama obtinuta se foloseste pt. ”dashi”.

Ingrediente: alge uscate kelp.

ATENTIE ALERGENI:
boldate in lista de ingrediente


Greutate neta: 56g.

Tara de origine: Coreea de Sud.

 

43424