Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
COCK 14332
Faina de tapioca COCK 500g-Faina & Pancake

Faina de tapioca COCK 500g

Faina de tapioca COCK 500g

5.0 1
8,00 RON

Tapioca este un produs obtinut prin prelucrarea plantei manioc.

Acest produs nu contine gluten si este usor digerabil, datorita continutului bogat in principii active, are calitati antiseptice, cicatrizante si dezinfectante. Este recomandat consumul acestui produs in cazurile de gastrita hiperacida, colita, ulcer gastrointestinal.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc


Faina de tapioca COCK 500g

Tapioca este un produs obtinut prin prelucrarea plantei manioc.

Acest produs este usor digerabil si datorita continutului bogat in principii active, are calitati antiseptice, cicatrizante si dezinfectante. Este recomandat consumul acestui produs in cazurile de gastrita hiperacida, colita, ulcer gastrointestinal.

Important este faptul ca tapioca nu contine gluten, deci este un aliment de baza in nutritia celor care sufera de enteropatie glutenica (boala celiaca). Deasemeni este bine tolerat de copii, batrani si convalescenti.

Tapioca arată ca faina obisnuita, usor mai închisa la culoare si se foloseste pentru prepararea budincilor, a prajiturilor, deserturilor si piftiilor. La fel de gustoasa este si daca o adaugati în compozitia supelor si a sosurilor.

Tapioca este adesea adaugata pentru îngrosare la supe si sosuri, pentru ca are mai multa putere de îngrosare si este mai putin costisitoare decat făina si alti agenti de îngrosare. Tapioca poate fi adaugata la produsele din carne cum ar fi burgerii sau aripile de pui, ca un liant si ingredient stabilizator. Spre deosebire de amidonul de porumb, tapioca poate rezista la un ciclu dezghet – înghet, fara a pierde structura sa gelatinoasa. 

Ingrediente: amidon de tapioca 98%, apa 2%.

Ambalare: punga 500g.

Tara de origine: Thailanda.

14332