Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
OTTOGI 321130
Jjajang instant 3 minute OTG 200g-Mix Faina & Instant

Jjajang instant 3 minute OTG 200g

Jjajang instant 3 minute OTG 200g

5.0 1
9,50 RON

Jjajang instant 3 minute pentru o cina rapida si delicioasa.

Cantitate
Disponibil pe stoc

Jjajang instant 3 minute OTG 200g

Mod de preparare (2):

1. Se fierbe apa si se scufunda punga intrega in apa clocotita. NU DESCHIDETI PUNGA. Se lasa inca 3 minute pe foc mediu. Dupa ce a fiert 3 minute, puteti scoate punga cu sosul gata preparat. Se scoate din punga si se poate pune in mancare. Sosul de Jjajang se amesteca la diverse mancaruri (cu orez, taitei, spaghete, carne sau legume fierte, dupa gust). Are un gust dulce aromat si culoare maroniu inchis.

2. Scoateti continutul intr-un vas potrivit pentru cuptorul cu micounde. Puteti turna sosul direct pentru orez sau paste. Incalziti la cuptorul cu microunde 1-2 minute. Puteti servi.

Greutate neta: 200g

Ingrediente

  • Apa, ceapa, cartof, pasta de fasole neagra, ulei de porumb, carne de porc procesata, amidon de tapioca, zahar, extract de pui, colorant caramel, usturoi, pudra de ceapa prajita, pudra din albus de ou, sare, E627, E631

ATENTIE ALERGENI - boldat in lista de ingrediente.

321130