Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles

Lista de produse dupa marca INAKA

  • Ghimbir murat INAKA 1kg

    INAKA 67407 5.0 1
    26,50 RON

    Cunoscătorii bucătăriei japoneze ştiu ce gust şi ce utilitate are ghimbirul murat. Pentru ceilalţi, trebuie să ştiţi că ghimbirul murat este foarte bun alături de sushi şi să gustaţi mai multe mâncăruri, fără să amestecaţi aromele lor în gură. Aroma picantă a ghimbirului curăţă bolta palatină a gurii şi oferă o senzaţie de prospeţime mai ceva ca guma de mestecat.


  • Ghimbir murat INAKA 250g

    INAKA 67408 5.0 1
    13,50 RON

    Cunoscătorii bucătăriei japoneze ştiu ce gust şi ce utilitate are ghimbirul murat. Pentru ceilalţi, trebuie să ştiţi că ghimbirul murat este foarte bun alături de sushi, dacă doriţi să gustaţi mai multe mâncăruri, fără să amestecaţi gusturile lor în gură. Aroma picantă a ghimbirului curăţă bolta palatină a gurii şi oferă o senzaţie de prospeţime.

  • Otet de orez INAKA 18L

    INAKA 5589 5.0 1
    173,00 RON

    Otetul din orez este unul dintre cele mai calitative oteturi. Nivelul de acizi organici si aminoacizi este mai ridicat in otetul de orez decat in toate celelalte tipuri de otet.

  • Udon noodle 200g

    INAKA 26227 5.0 1
    4,00 RON

    Taitei de grau udon fresh, ideali pentru prepatarele asiatice.

  • Wasabi pudra INAKA 1kg

    INAKA 3110 5.0 1
    44,00 RON

    Wasabi este un ingredient nelipsit din prepararea si aromarea preparatelor pe baza de sushi si peste crud datorita proprietatilor sale naturale, actionand ca un agent antimicrobian, eliminand bacteriile. Astfel, datorita componentelor sale puternice, wasabi ajuta la eliminarea imediata a bacteriilor, fiind folosit de foarte multe ori in combinatie cu pestele crud.