Lista de produse dupa marca Hae Chan Dle
-
Doenjang 'HCD' 500g
15,00 RONDoenjang este considerat unul dintre sosurile esentiale ale bucatariei coreene autentice. In limba coreeana dwen inseamna gros, iar jang inseamna sos gros, sau pasta. Doenjang inseamna, deci, “pasta groasa”. Este o pasta din boabe de soia fermentate.
-
Gochujang 1kg
42,00 RONGochujang este unul dintre cele mai importante condimente ale bucatariei coreene alaturi de ganjang (sos de soia), doenjang (pasta de soia) si gochugaru (fulgi de ardei iute). Are in compozitie ardei iute, orez glutinos si boabe de soia fermentate. Are consistenta unei paste groase iar gustul variaza de la normal la foarte iute.
-
Gochujang 3kg
85,00 RONGochujang este unul dintre cel mai important condiment al bucatariei coreene alaturi de ganjang (sos de soia), doenjang (pasta de soia) si gochugaru (fulgi de ardei iute). Are in compozie ardei iute, orez glutinos si boabe de soia fermentate. Are consistenta unei paste groase iar gustul variaza de la normal la foarte iute.
-
Gochujang 500g
24,50 RONGochujang este unul dintre cele mai importante condimente ale bucatariei coreene alaturi de ganjang (sos de soia), doenjang (pasta de soia) si gochugaru (fulgi de ardei iute). Are in compozitie ardei iute, orez glutinos si boabe de soia fermentate. Are consistenta unei paste groase iar gustul variaza de la normal la foarte iute.
-
-
Ssamjang 500g
15,00 RONSsamjang este o pasta mixt de gochujang, dwenjang si alte condimente.
Acesta este frecvent folosit ca un condiment pentru asezonarea de carne fiarta sau prajita, orez cu legume, frunze de salata, varza si frunze de susan.
Ssamjang este excelent ca si side-dish in special pentru mancarurile cu carne. (Galbi, Bulgogi, etc.).