Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
5376
Sos de stridii 4.5L MAEKRUA-HORECA

Sos de stridii 4.5L MAEKRUA

Sos de stridii 4.5L MAEKRUA

5.0 1
85,00 RON

Sosul de stridii imbunatateste aroma carnii de pui, peste, creveti, supe si legume. Este ideal in orice marinata.

Cantitate
Disponibil pe stoc

Sos de stridii 4.5L MAEKRUA

Sosul de stridii este un lichid vascos, de culoare bruna, utilizat in mod frecvent in bucatariile sud-est asiatice, mai ales in cea chinezeasca (cea cantoneza, in special) si in cea filipineza. Este preparat din stridii, saramura si arome. Nu este deloc asemanator nici cu sosul de soia, si nici cu cel de peste; nu se pot substitui reciproc in retete. Sosul de stridii este capabil sa potenteze aromele si gusturile unei largi game de mancaruri, jucand rol de condiment. Odata deschis, sosul trebuie pastrat in frigider, unde poate rezista pana la un an. Sosul de stridii se foloseste in cantitati mici, o lingura de sos de stridii fiind, in principiu, de ajuns pentru a imbunatati gustul a 4 portii de mancare. Sosul de stridii se poate folosi in preparate stir-fry, alaturi de carne, legume, fructe de mare si taitei.

Greutate neta: 4.5L

Ingrediente

  • extract de stridii 30%, sos de soia (soia, faina de grau, sare, apa) 28,8%, apa 11,8%, zahar 10,1o%, sare iodata, amidon modificat, amidon de porumb, regulator de acid E575, E211.

ATENTIE ALERGENI - boldat in lista de ingrediente.

5376