Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
43414
Kimbap/sushi laver 2g*50 silver INAKA-HORECA

Kimbap/sushi laver 2g*50 silver INAKA

Kimbap/sushi laver 2g*50 silver INAKA

5.0 1
52,00 RON

Algele marine sunt alimente excelente din cauza valorilor nutritive ridicate pe care le contin; totodata sunt o sursa excelenta de minerale in dieta noastra si o buna sursa de vitamina B5, benefica pentru reducerea colesterolului, poliartritei reumatoide şi acneei. 

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc


Alge marine pentru Kimbap/sushi - 2gx50

Alge marine uscate special preparate pentru Kimbap, Sushi, Handroll sushi.

Cantitate: 50 foi/pachet

Ingrediente: alge uscate si presate

ATENTIE ALERGENI:
boldate in lista de ingrediente

*Ambalare: punga vid 125g.

Info produs:

Algele marine sunt alimente excelente din cauza valorilor nutritive ridicate pe care le contin, totodata sunt o sursa excelenta de minerale in dieta noastra si o buna sursa de vitamina B5: benefica pentru reducerea colesterolului, poliartritei reumatoide şi acneei. Atunci cand mancam alge marine, luăm aceste minerale esentiale inapoi in corpurile noastre şi aceste minerale ne ajuta sa ne mentinem o condiţie alcalina in sangele nostru, care este o stare de sănătate, rezistenta la oboseala si stres.

43414

Fisa tehnica

Valoare energetica
298 kcal
Grasimi
4.01 g
Grasimi saturate
1.442 g
Carbohidrati
52.39 g
Zaharuri
3.04 g
Proteine
31.84 g
Sodiu
575 mg