Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
INAKA 5589
Otet de orez INAKA 18L-HORECA

Otet de orez INAKA 18L

Otet de orez INAKA 18L

5.0 1
173,00 RON

Otetul din orez este unul dintre cele mai calitative oteturi. Nivelul de acizi organici si aminoacizi este mai ridicat in otetul de orez decat in toate celelalte tipuri de otet.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc


Rice vinegar (otet de orez) INAKA – 18L

Otetul din orez este folosit in absolut toate bucatariile Asiei in tot felul de mancaruri specifice incepand cu supe si stir fry si pana la sosuri pentru deep in combinatie cu alte ierburi si mirodenii sau sosuri de peste. Otetul de orez ajuta la recuperarea dupa efort si previne intarirea vaselor de sange. Racoritor si delicios, este usor dulce. Este mai putin acid decat tipurile obisnuite de otet si poate fi tolerat cu usurinta de cei cu stomacul sensibil.

Greutate neta: 18L

Ingrediente

  • apa, orez, zahar, sare. 

ATENTIE ALERGENI - boldat in lista de ingrediente.

5589