Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles

HORECA

  • Ghimbir murat roz...

    YTK190 5.0 1
    26,50 RON
  • Ghimbir murat alb...

    YTK191 5.0 1
    26,50 RON
  • Ulei de susan OTT 1L

    OTTOGI 5496 5.0 1
    120,00 RON

    Uleiul de susan este un produs secundar al semintelor de susan, folosit in scopuri gastronomice. Beneficiile sale pentru sanatate provin din nutrientii diversi si esentiali pe care ii contine, precum si din proprietatile antiseptice si antiinflamatorii.

  • Otet de orez INAKA 18L

    5589 5.0 1
    173,00 RON

    Otetul din orez este unul dintre cele mai calitative oteturi. Nivelul de acizi organici si aminoacizi este mai ridicat in otetul de orez decat in toate celelalte tipuri de otet.

  • Seminte de susan albe...

    COCK Brand 6611 5.0 1
    23,00 RON
  • Tigaie Wok 40cm

    95814 5.0 1
    129,00 RON
  • Katsuobushi fasii ton...

    TOKYO TSUKIJI 651236 5.0 1
    250,00 RON

    Fasii de ton (katsuwonus pelamis) uscat si afumat.

  • Pasta miso alba Hikari...

    HIKARI MISO D3280 5.0 1
    250,00 RON
  • Sos de stridii HB 5L

    521643 5.0 1
    85,00 RON
  • Sos de soia dulce HB...

    511898 5.0 1
    21,00 RON
  • Sos mirin CJW 10L

    CJW 5670 5.0 1
    130,00 RON

    Mirinul (vin dulce, preparat din orez) este un condiment important al bucatariei japoneze dar si coreene. Se prepara din orez glutinos fiert in aburi, amestecat cu komekoji (drojdie de orez) si shochu (lichior) si lasat sa fermenteze. Mirinul este limpede, de culoare aurie.

  • Sirop de porumb CJW 5L

    CJW 5690 5.0 1
    55,00 RON

    Siropul de porumb este un substitut al zaharului utilizat in industria alimentara. Forma lichida se utilizeaza in multe retete coreene- kimchi, peste, supe, aripioare de pui glazurate, etc. Poate fi substituent pentru zahar si alti indulcitori.