Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
54488
Unt de arahide 350g-Dulciuri

Unt de arahide 350g

Unt de arahide 350g

5.0 1
11,50 RON
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc


Unt de arahide 350g

Desi se spune ca untul de arahide este bogat in calorii si trebuie consumat in cantitate mica, el este si o sursa importanta de acizi grasi mononesaturati ceea ce ajuta in prevenirea bolilor si afectiunilor sistemului cardiovascular.

Precum nucile, fisticul sau alte produse din aceasta gama si arahidele sunt bogate in proteine, ceea ce inseamna ca si untul de arahide are aceasta proprietate.

Printre beneficiile lui mentionam: este o sursa importanta de substante nutritive, combate colesterolul rau, contine o cantitate mare de potasiu, are efect benefic asupra creierului, scade riscul de a suferi de boli cronice, diabet si boli cardiovasculare.

Greutate neta: 350g

Ingrediente

  • arahide 90%, uleiuri si grasimi vegetale, zahar, sare.

ATENTIE ALERGENI - boldat in lista de ingrediente.

54488