Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
LOTTE 84471
LOTTE PEPERO cu migdale-Dulciuri

LOTTE PEPERO cu migdale

LOTTE PEPERO cu migdale

5.0 1
6,00 RON

Pepero este una dintre cele mai apreciate dulciuri din Coreea de Sud. Exista "Pepero Day" pe 11 noiembrie a fiecarui an, un fel de Valentine's Day.

Cantitate
Disponibil pe stoc

LOTTE ALMOND PEPERO 36g

Greutate neta: 36g

Ingrediente

  • faina de grau, migdale, zahar, grasimi vegetale (ulei de palmier, ulei de floarea soarelui, vitamina E, acid citric), lactoza, cacao, unt de cacao, lapte condensat, drojdie, faina de orez glutinos, faina de orez, ou, lapte praf, extract de malt, pudra de lapte integral, extract de malt, fosfat tribazic de sodiu, bicarbonat de amoniu, bicarbonat de sodiu, sare, fructoza, emulsificatori (lecitina, glicerina, acizi grasi), arome artificiale (vanilie), vitamina E, pudra de alune.

ATENTIE ALERGENI - boldat in lista de ingrediente.

84471