Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
LOTTE 8124
LOTTE pepero cu ciocolata 47g-Dulciuri si snack-uri - 8801062267675

LOTTE pepero cu ciocolata 47g

LOTTE pepero cu ciocolata 47g

5.0 1
6,00 RON

Pepero este una dintre cele mai apreciate dulciuri din Coreea de Sud. Exista "Pepero Day" pe 11 noiembrie a fiecarui an, un fel de Valentine's Day.

Cantitate
Disponibil pe stoc

LOTTE pepero cu ciocolata 47g

Greutate neta: 47g

Tara de origine: Coreea de Sud

Ingrediente

  • faina de grau, zahar, masa de cacao, grasimi vegetale (ulei de palmier, ulei de floarea soarelui, lecitina, vitamina E, citric acid), agent de subtiere (ulei de palmier, tocoferol), lactoza, preparat de cacao (praf de lapte ingral, masa de cacao), ou, unt prelucrat (grasime de unt, ulei de cocos), agent de dospire (fosfat de sodiu, bicarbonat de amoniu, bicarbonat de sodiu), praf de lapte integral (zer praf, lactoza), emulgator (lecitina, poliglicerol poliricinoleat), sare, fructoza, arome artificiale, preparat de enzime.

Poate contine urme de arahide, migdale.

ATENTIE ALERGENI - boldat in lista de ingrediente.

8124

Informatii nutritionale / 100g produs

Energie
1993 kj/474 kcal
Total grasimi
18 g
- din care saturate
9.9 g
Total Carbohidrati
69 g
- din care zahăruri
25 g
Proteine
9.1 g
Sare
0.6 g