Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
811817
Mochi cu taro SW 180 g-Desert

Mochi cu taro SW 180 g

Mochi cu taro SW 180 g

5.0 1
14,00 RON
Cantitate

Mochi cu taro SW 180g

Taro este considerata una dintre primele plante cultivate din istoria omenirii. Taro este numele comun al tuberculilor ce apartin speciei Colocasia esculenta.

Beneficiile pentru sanatate ale Taro includ capacitatea sa de a imbunatati digestia, reduce nivelul de zahar din sange, previne anumite tipuri de cancer, protejeaza pielea, imbunatateste circulatia sangvina, ajuta la scaderea a tensiunii arteriale, ajuta sistemul imunitar.

Radacina Taro contine o multitudine de compusi organici, minerale, vitamine care sunt esentiale pentru sanatatea umana.

Greutate neta: 180g

Tara de origine: Taiwan

Ingrediente 

  • maltoza, pudra de orez glutinos, pasta de taro (maltoza, taro, zahar, ulei de palmier, arome), zahar, amidon de cartofi, coloranti: E129, E133, E127, acid sorbic (sub 0,5g / kg).

E129 poate afecta atentia si concentrarea copiilor.

ATENTIE ALERGENI - boldat in lista de ingrediente.

811817