Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
OTTOGI 32352
Jjajang Powder 100g-Curry & Jjajang

Jjajang Powder 100g

Jjajang Powder 100g

5.0 1
9,50 RON

Se foloseste la prepararea sosului Jjajang. Sosul se amesteca la diverse mancaruri (cu orez, taitei, spaghete, carne si legume fierte). Are un gust dulce aromat si culoare maroniu inchis.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc


Jjajang Powder – 100g

Mod de preparare:

    1. Taiati bucatele carnea, ceapa, cartofii, dovleceii si morcovii.
    2. Sotati ingredientele in ulei impreuna cu putin usturoi. Adaugati 3 cani de apa si lasati la foc mediu pana cand ingredientele se intrepatrund. Opriti focul.
    3. Dizolvati pudra Jjajang in ½ cana apa separat. Amestecati pana cand compozitia se omogenizeaza si adaugati mixul obtinut la ingredientele gatite anterior.
    4. Porniti din nou focul si sotati 2-3 minute pana cand sosul se ingroasa.
    5. Serviti cu orez sau taitei. 

Greutate neta: 100g

Ingrediente

  • faina de grau, pudra jjajang (fasole neagra), condimente (pudra de ceapa, sare), zahar, ulei de palmier, sare.

ATENTIE ALERGENI - boldat in lista de ingrediente.

32352