Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
OTTOGI 32349
Curry Instant 3 minute (Medium)-Curry & Jjajang

Curry Instant 3 minute (Medium)

Curry Instant 3 minute (Medium)

5.0 1
9,50 RON

Curry cu vita gata preparat pentru o mancare rapida si gustoasa.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc


Curry instant 3 minute – 200g

Curry cu vita gata preparat. Nu sunteti un bucatar desavarsit, dar doriti sa va impresionati prietenii? E simplu!

Mod de preparare (2):

1. Se fierbe apa si se scufunda punga intrega in apa clocotita. NU DESCHIDETI PUNGA. Se lasa inca 3 minute pe foc mediu. Dupa ce a fiert 3 minute, puteti scoate punga cu sosul gata preparat. Se scoate din punga si se poate pune in mancare. Sosul de Curry se amesteca la diverse mancaruri cu orez.

2. Scoateti continutul intr-un vas potrivit pentru cuptorul cu micounde. Puteti turna sosul direct pentru orez sau paste. Incalziti la cuptorul cu microunde 1-2 minute, dupa care se poate servi.

Greutate neta: 200g

Ingrediente

  • apa, ceapa, morcovi, cartofi, mix de curry, (faina de grau, ulei de palmier, pudra de curry), vita, porumb, smantana dulce, pudra de tapioca, pireu de mar, sare, margarina, pireu de mango, usturoi, zahar, pasta de tomate, potentiatori de arome (621), extract din oase - vita, sos Worchester.

ATENTIE ALERGENI - boldat in lista de ingrediente.

32349