Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
COCK 6611
Seminte de susan albe 454g-Condimente

Seminte de susan albe 454g

Seminte de susan albe 454g

5.0 1
23,00 RON

Contin fibre, proteine, vitamine si minerale care tin departe nenumarate boli. Poti sa-l savurezi ca atare sau adaugat in diverse salate. E de ajutor femeilor aflate la menopauza, precum si celor care se confrunta cu simptomele sindromului premestrual. Detoxifica ficatul si rinichii.

Cantitate
Disponibil pe stoc

Seminte de susan albe 454g

Nutrientii din seminţele de susan sunt cel mai bine absorbiti sub forma de ulei de susan, tahini sau unt de susan. Contin fibre, proteine, vitamine si minerale care tin departe nenumarate boli. Poti sa-l savurezi ca atare sau adaugat in diverse salate. E de ajutor femeilor aflate la menopauza, precum si celor care se confrunta cu simptomele sindromului premestrual. Detoxifica ficatul, dar si rinichii.

Greutate neta: 454g

Ingrediente

  • Boabe de susan 100%

ATENTIE ALERGENI - boldat in lista de ingrediente.

6611