Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
Filtrare dupa (409 products)

Subcategorii

Marca

Pret

0,00 RON - 1.605,00 RON

In stock

On sale

Prices drop

Spicy Braised Chicken - Dak-bokkeumtang

Postat de: Sachin Sharma In: Retete Pui Pe: Hit: 175

Acest fel de mancare este o tocanita scazuta cu pui si picanta, care se prepara foarte usor. Pentru cei care nu vor sa manance prea picant, cantitatea se poate ajusta, de asemenea daca vreti ca aceasta mancare sa fie si mai picanta puteti mai puteti adauga pasta si fulgi de ardei iute. Reteta de fata are un nivel mediu de iuteala

In limba coreeana, Dak inseamna pui, Bokkeum a praji, iar Tang supa sau tocanita. Reteta pe care v-o prezint astazi este o reteta traditionala din bucataria coreana si una dintre cele mai populare.

Acest fel de mancare este o tocanita scazuta cu pui si picanta, care se prepara foarte usor. Pentru cei care nu vor sa manance prea picant, cantitatea se poate ajusta, de asemenea daca vreti ca aceasta mancare sa fie si mai picanta puteti mai puteti adauga pasta si fulgi de ardei iute. Reteta de fata are un nivel mediu de iuteala.

Ceapa se poate adauga si separat, se poate felia si adauga in acelasi timp cu puiul.

Se acompaniaza perfect cu un bol de orez la aburi.

Rețetar

Nr de portii: 4

Ingrediente

  • 1 kg de pulpe de pui inferioare
  • 1 ardei iute (optional)
  • 2 bucati de ceapa verde
  • 3 - 4 cartofi

Ingrediente Pastă Picantă

  • 50 ml sos de soia
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de ardei iute Gochugaru
  • 2 linguri de Gochugaru
  • 1 lingura de zahar
  • 2 cepe albe

Mod de preparare (pas cu pas)

  1. Pasul 1
    1.jpg

    Mai intai se prepara pasta picanta. Se adauga sosul de soia, usturoiul, gochugaru, pasta gochujang, zaharul si cele doua cepe in recipientul unui blender si se mixeaza pana obtinem o pasta.

  1. Pasul 2
    2.jpg

    Se pun intr-o oala pulpele de pui si se adauga pasta picanta. Se amesteca, apoi se adauga 2 cani cu apa (app 400 ml).

  1. Pasul 3
    3.jpg

    Se pune oala pe foc si se fierb pulpele 20 de minute la foc mare.

  1. Pasul 4
    4.jpg

    Intre timp, se curata cartofii, se spala si se scurg de apa, apoi se taie in bucati mari.

  1. Pasul 5
    5.jpg

    Ardeiul iute si ceapa verde se feliaza.

  1. Pasul 6
    6.jpg

    Cand au trecut cele 20 de minute, se adauga cartofii, ardeiul iute si ceapa verde. Se amesteca si se lasa sa fiarba inca 20 minute, cu capacul pus.

  1. Pasul 7
    7.jpg

    Apoi, se ia capacul si se lasa sa fiarba 5 minute fara capac, pentru a se mai reduce lichidul.

  1. Pasul 8
    8.jpg

    Se transfera continutul pe un platou si se presara ceapa verde tocata marunt.

poza-produs.jpg

Kimchi Bokkeum Bap

Pachet Reteta

45 lei 48 lei

Vrei să gătești această rețetă? Ți-am pregătit un pachet special cu ingredientele coreene de care ai nevoie: sos de soia, gochujang și gochugaru.