Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
Filtrare dupa (420 products)

Subcategorii

Marca

Pret

0,00 RON - 1.605,00 RON

In stock

On sale

Prices drop

Macrou Inabusit

Postat de: Sachin Sharma In: Retete Peste Pe: Hit: 45

Daca vrei sa fii placut surprins de un fel nou de mancare, atunci incearca macroul inabusit. O reteta simpla, cu un mod de preparare foarte usor si care scoate in evidenta aromele bucatariei coreene. Desi fiert 20 de minute, macroul va ramane intreg. Se potriveste perfect cu orezul gatit la aburi.

Daca vrei sa fii placut surprins de un fel nou de mancare, atunci incearca macroul inabusit. O reteta simpla, cu un mod de preparare foarte usor si care scoate in evidenta aromele bucatariei coreene. Desi fiert 20 de minute, macroul va ramane intreg. Se potriveste perfect cu orezul gatit la aburi.

Rețetar

Pentru 4 portii

Timp de preparare: 25-30 de minute

Ingrediente

  • 1 conserva de macrou
  • 1 ridiche alba
  • 1 ceapa alba
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri gochugaru
  • 1 lingura pasta gochujang
  • 3 catei de usturoi
  • 1/2 lingurita de ghimbir pudra sau 1 lingurita de ghimbir proaspat, ras
  • 1 lingurita zahar
  • 1 ardei iute
  • 2 bucati de ceapa verde

Mod de preparare (pas cu pas)

  1. Pasul 1
    1.jpg

    Se pregatesc toate ingredientele necesare

  1. Pasul 2
    2.jpg

    Ceapa, ridichea si usturoiul se curata. Ceapa si ridichea se feliaza, iar usturoiul se piseaza.

  1. Pasul 3
    2.jpg

    Ceapa verde si ardeiul iute se feliaza.

  1. Pasul 4
    3.jpg

    Intr-un bol, se amesteca sosul de soia, gochugaru, pasta gochujang, usturoiul, ghimbirul, zaharul si 50 ml de apa.

  1. Pasul 5
    4.jpg

    Feliile de ridiche si de ceapa se pun in cratita, se adauga conserva de macrou (cu tot cu lichid) si amestecul de condimente.

  1. Pasul 6
    5.jpg

    Se acopera cu un capac si se fierbe la foc mediu aproximativ 8 minute. Se da focul mic si se mai fierbe inca 12-15 minute.

  1. Pasul 7
    6.jpg

    Se ia capacul si se pune cu lingura lichid peste macrou. Se adauga ceapa verde si ardeiul iute si se fierbe inca 2 minute.

  2. Pasul 7
    6.jpg

    Se serveste cu orez la aburi.