Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
Filtrare dupa (409 products)

Subcategorii

Marca

Pret

0,00 RON - 1.605,00 RON

In stock

On sale

Prices drop

Kimchi Bokkeum Bap

Postat de: Sachin Sharma In: Retete Pui Pe: Hit: 196

In limba coreana Dak inseamna pui, Bokkeum a praji, iar Tang supa sau tocanita. Reteta pe care v-o prezint astazi este o reteta traditionala din bucataria coreana si una dintre cele mai populare.

sursă poză corianderandgarlic

In limba coreana Dak inseamna pui, Bokkeum a praji, iar Tang supa sau tocanita. Reteta pe care v-o prezint astazi este o reteta traditionala din bucataria coreana si una dintre cele mai populare.

Acest fel de mancare este o tocanita scazuta cu pui si picanta, care se prepara foarte usor. Pentru cei care nu vor sa manance prea picant, cantitatea se poate ajusta, de asemenea daca vreti ca aceasta mancare sa fie si mai picanta puteti mai puteti adauga pasta si fulgi de ardei iute. Reteta de fata are un nivel mediu de iuteala.

Ceapa se poate adauga si separat, se poate felia si adauga in acelasi timp cu puiul.

Se acompaniaza perfect cu un bol de orez la aburi.

Rețetar

Nr de portii: 4

Ingrediente

  • 1/4 lingurita seminte de susan prajite
  • 1 lingurita ulei de susan
  • 3 cani de orez cu bob rotund aburit (folositi fierbator de orez)
  • 1 cana de kimchi
  • sare (dupa gust)
  • 1/2 lingurita gochujang (pasta de ardei iute)
  • 3 felii de dovlecel taiat in cubulete mici
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 1/2 morcov taiat cubulete
  • 1 ou

Mod de preparare

  1. Se incalzeste wok-ul (este important să folosiţi un wok bun in care orezul se amesteca bine fara a se lipi de tigaie) pe un foc mic cu putin ulei in care se adauga morcovul, ceapa, dovlecelul, prajiti aproximativ 5 minute, dupa care se adauga kimchi si orezul si mai lasam 1 minut la prajit. Adaugam sare dupa gust, seminte de susan, ulei de susan si gochujang dupa gust (daca se doreste mai picant se poate pune si mai mult). Se amesteca bine. Se prajeste un ou si se adauga peste orez.

Poftă Bună !