Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
Filtrare dupa (781 products)

Subcategorii

Marca

Pret

0,00 RON - 1.605,00 RON

In stock

On sale

Prices drop

Galuste cu pasta de fasole rosie - Galuste Chapsal

Postat de: Sachin Sharma In: Retete Pe: Hit: 52

Un desert popular pe strazile coreene, galustele Chapsal se prepara foarte simplu si pot fi pregatite chiar si de un incepator. 

Un desert popular pe strazile coreene, galustele Chapsal se prepara foarte simplu si pot fi pregatite chiar si de un incepator.

Au o textura interesanta, data de orezul glutinos si o aroma noua pentru gusturile noastre, aceasta vine de la pasta de fasole rosie. Cu un exterior crocant si o umplutura dulce, sunt o gustare satioasa.

Rețetar

Timp de preparare: 30 - 40 de minute

Timp de gatire: 15 de minute

Nr de bucati: cca. 40

Ingrediente

  • 500 g faina de orez glutinos
  • 80 g faina alba
  • 1 lingurita praf de copt
  • 20 g unt, topit
  • 1/4 lingurita sare
  • 500 ml apa calda
  • ulei pentru prajit
  • 30 g zahar (optional)

Ingrediente Umplutura

  • 180 g pasta de fasole rosie
  • 1/4 lingurita scortisoara

Mod de preparare (pas cu pas)

  1. Pasul 1
    1.jpg

    Se pregatesc toate ingredientele necesare.

  1. Pasul 2
    2.jpg

    Intr-un bol se amesteca ingredientele pentru umplutura.

  1. Pasul 3
    2.jpg

    In alt bol se adauga ingredientele pentru galuste si se framanta un aluat elastic.

  1. Pasul 4
    3.jpg

    Se ia o bucatica de aluat si se formeaza o biluta

  1. Pasul 5
    4.jpg

    Bilutele se preseaza cu degetele pana ia forma unui cerc si se adauga umplutura cu lingurita.

  1. Pasul 6
    5.jpg

    Se inchid capetele, astfel incat sa avem din nou o biluta. Se pune in tava.

  1. Pasul 7
    6.jpg

    Continuam cu restul aluatului, avand grija ca bilutele sa fie de marime egala. Pe masura ce avem mai multe, se acopera tava cu folie alimentara, astfel incat bilutele sa nu se usuce.

  1. Pasul 8
    7.jpg

    Intr-o tigaie se pune ulei si se lasa sa se infierbanteze. Adaugam pe rand galustele, avand grija ca acestea sa nu se lipeasca intre ele.

  1. Pasul 9
    8.jpg

    Se rumenesc pe ambele parti si se scot intr-o farfurie. Se continua cu restul galustelor.

  2. Pasul 10
    8.jpg

    Se lasa sa se raceasca.

  3. Pasul 11
    8.jpg

    Optional, se pot pudra cu zahar.