Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
Filtrare dupa (409 products)

Subcategorii

Marca

Pret

0,00 RON - 1.605,00 RON

In stock

On sale

Prices drop

Coaste de porc picante la Slow Cooker - Maeun Dwaeji Galbijjim

Postat de: Sachin Sharma In: Retete Porc Pe: Hit: 87

Dwaeji Galbijjim este una dintre cele mai populare feluri de mâncare coreeană. De obicei dwaeji galbijjim (costiţe de porc) se pregăteşte de Chuseok (Ziua Recunoştinţei), dar şi de alte ocazii speciale.

Dwaeji Galbijjim este una dintre cele mai populare feluri de mâncare coreeană. De obicei dwaeji galbijjim (costiţe de porc) se pregăteşte de Chuseok (Ziua Recunoştinţei), dar şi de alte ocazii speciale. 

Acest preparat, pe lângă costiţe conţine şi o varietate de legume asezonate, aşadar este adorată de coreeni și străini deopotrivă pentru textura sa moale și aroma bogată.

Rețetar

Timp de preparare: 4 - 5 ore

Ingrediente

  • 1 kg de coaste de porc
  • 1 ceapa, taiata in bucati mari
  • 1 cartof mare, taiat in bucati
  • 2 buc de ceapa verde, taiata
  • 6-7 catei de usturoi, taiati in bucati
  • 1 cm de ghimbir, feliat subtire

Ingrediente Sos

  • 2 linguri gochugaru
  • 1 lingura de zahar
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/8 lingurita piper
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingura miere de albine
  • 1 lingura pasta gochujang
  • 1 lingurita pasta doenjang
  • 2 lingurite ulei de susan
  • 1 lingurita seminte de susan

Mod de preparare (pas cu pas)

  1. Pasul 1
    1.jpg

    Se pregatesc toate ingredientele necesare

  1. Pasul 2
    2.jpg

    Coastele de porc se taie in bucati si se aseaza in Slow Cooker.

  1. Pasul 3
    2.jpg

    Se amesteca ingredientele pentru sos, cu exceptia uleiului si a semintelor de susan.

  1. Pasul 4
    3.jpg

    Sosul se adauga peste coastele de porc si se amesteca.

  1. Pasul 5
    4.jpg

    Se pun si legumele in Slow Cooker.

  2. Pasul 6
    5.jpg

    Se seteaza aparatul de gatit Slow Cooker la HIGH pentru 4 ORE sau pana cand obtinem fragezimea dorita. Se poate gati si pe programul lent LOW, 6-8 ore.

  3. Pasul 7
    6.jpg

    Se adauga uleiul de susan si semintele si se serveste cu un bol de orez la aburi.

Din aceeasi categorie