Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
INAKA 67408
Ghimbir murat INAKA 250g-ASIAN FOOD

Ghimbir murat INAKA 250g

Ghimbir murat INAKA 250g

5.0 1
13,50 RON

Aroma picanta a ghimbirului curata bolta palatina a gurii si ofera o senzatie de prospetime.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc


Ghimbir murat Inaka 250g

Cunoscatorii bucatariei japoneze stiu ce gust si ce utilitate are ghimbirul murat. Pentru ceilalti, trebuie sa stiti ca ghimbirul murat este foarte bun alaturi de sushi, daca doriti sa gustati mai multe mancaruri, fara sa amestecati gusturile lor in gura. Aroma picanta a ghimbirului curata bolta palatina a gurii si ofera o senzatie de prospetime.

Este originar din India si China, fiind una din plantele cu importanta deosebita in medicina chineza, de beneficiile lui mentionindu-se chiar si in scrierile lui Confucius (filozof chinez). Pana in prezent, planta este folosita in mod activ in medicina orientala, care astazi se bucura de o mare popularitate. Ghimbirul are aproape 500 de compusi identificati multi cu activitati biologice cunoscute, actionand in mod complementar pentru a produce beneficii biologice profunde. Fiecare compus are un anume efect, fie influentand o anumita enzima sau proteina, fie sprijinind activitatea altor compusi.

Ghimbirul contine pana la 3% uleiuri esentiale care dau aroma specifica de condiment, aminoacizi esentiali, unele vitamine si minerale.

Greutate neta: 250g

Ingrediente

  • ghimbir, apa, sare, aroma E621, acid acetic E260, acid citric, E330, indulcitor, aspartan E951, sucraloza E955, sacarin de sodiu E954, E202, E163

ATENTIE ALERGENI - boldat in lista de ingrediente.

67408