Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze si pentru plasarea comenzilor online. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului si Google Analytics pentru a colecta informatii anonime, cum ar fi numarul de vizitatori si cele mai populare pagini. 

Am inteles
95506
Steamer bambus 25.4cm-Accesorii bucatarie

Steamer bambus 25.4cm

Steamer bambus 25.4cm

5.0 1
110,00 RON

ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA NOASTRA.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc


Steamer bambus 25.4cm (aparat de gatit cu aburi) - 4 piese +capac

Folosite cu precadere in cultura asiatica, steamerele din bambus poseda cateva caracteristici unice, concepute special pentru a conferi mai multe aroma mancarurilor gatite uniform. Astfel, alimentele pastreaza cat mai mult din vitaminele si mineralele esentiale care in mod normal se pierd prin prajire, fierbere.

Mancarea se poate aseza direct pe grilul de bambus, peste hartie de copt perforata pentru a evita ca mancarea sa se lipeasca de gratarul de lemn; se pot folosi si farfurii din ceramica.

Setul contine 4 corpuri si un capac cu un diametru de 25.4 cm.

Inainte de folosire, este recomandat sa spalati steamerul cu apa calda. 

Se aseaza steamerul intr-un vas care contine apa, dar trebuie sa luam in considerare ca nivelul apei sa fie mai jos decat partea inferioara a primului gratar ce intra in componenta steamerului. 

95506