L - V de la 10:00 la 16:00
la comenzile de minim 300 de lei
Comanda Telefonic !
Ssamjang este o pasta mixt de gochujang, dwenjang si alte condimente.Acesta este frecvent folosit ca un condiment pentru asezonarea de carne fiarta sau prajita, orez cu legume, frunze de salata, varza si frunze de susan.Ssamjang este excelent ca si side-dish in special pentru mancarurile cu carne. (Galbi, Bulgoghi, etc.).
Un sos excelent pentru a marina carnea de vita. Carnea va deveni foarte frageda , va lua aroma sosului si va fi numai buna pentru preparare la tigaie sau gratar.
Mirin-ul (vin dulce, preparat din orez) este un condiment important al bucătăriei japoneze dar şi coreene. Se prepară din orez glutinos fiert în aburi, amestecat cu komekoji (drojdie de orez) şi shochu (lichior) şi lăsat să fermenteze. Mirinul este limpede, de culoare aurie.
Sosul de stridii imbunatateste aroma carnii de pui, peste, creveti, supe si legume. Este ideal in orice marinata.
Ssamjang este o pasta mixt de gochujang, doenjang si alte condimente.Acesta este frecvent folosit ca un condiment pentru asezonarea de carne fiarta sau prajita, orez cu legume, frunze de salata, varza si frunze de susan.Ssamjang este excelent ca si side-dish in special pentru mancarurile cu carne. (Galbi, Bulgoghi, etc.).
Dacă îţi plac mâncărurile picante, atunci sigur ai încercat (sau trebuie să încerci) sosul thailandez sweet chilli.
Un sos de peste coreean, ideal pentru kimchi si alte mancaruri asiatice.
Un sos de peste coreean, ideal pentru kimchi si alte mancaruri asiatice.
Mirin-ul (vin dulce, preparat din orez) este un condiment important al bucătăriei japoneze dar şi coreene. Se prepară din orez glutinos fiert în aburi, amestecat cu komekoji (drojdie de orez) şi shochu (lichior) şi lăsat să fermenteze. Mirinul este limpede, de culoare aurie.
Se foloseste pentru marinarea carnii de pui, vita, porc sau peste (1-2 ore) si ca sos pentru mancarea gatita la gratar, wok sau tigaie.
Ssamjang este o pasta mixt de gochujang, dwenjang si alte condimente.Acesta este frecvent folosit ca un condiment pentru asezonarea de carne fiarta sau prajita, orez cu legume, frunze de salata, varza si frunze de susan.Ssamjang este excelent ca si side-dish in special pentru mancarurile cu carne. (Galbi, Bulgoghi, etc.).
Sosul tonktasu este un sos/ dressing care acompaniaza orice tip de carne prajita.
Sosul de stridii imbunatateste aroma carnii de pui, peste, creveti, supe si legume. Este ideal in orice marinata.
Un sos excelent pentru a marina carnea de porc. Carnea va deveni foarte frageda , va lua aroma sosului si va fi numai buna pentru preparare la tigaie sau gratar.
Pentru a obtine o masa rapida si gustoasa, acest sos se poate praji in ulei si amesteca cu orez sau taitei. Este de asemenea folosit in retete cu tofu si salate cu tofu.
Copyright © 2016 KoreanFood.ro. Toate drepturile rezervate.