L - V de la 10:00 la 16:00
la comenzile de minim 300 de lei
Comanda Telefonic !
4233
Nou
Pasta miso rosie(aka miso) este un ingredient de baza pentru supa miso, alaturi de algele wakame.
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitate:
Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 15 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 15 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,45 lei.
Valoare energetica | 764 kj / 182 kcal |
Grasimi | 5,7 g |
Grasimi saturate | 0,9 g |
Carbohidrati | 19 g |
Zaharuri | 8,6 g |
Fibre | 4,7 g |
Proteine | 11,3 g |
Sare | 11 g |
Miso are o consistenţă asemănătoare untului de arahide şi se comercializează într-o gamă largă de arome, de la cele sărate şi picante, până la cele dulci şi delicate.
Cele mai populare categorii de miso sunt: “shiro-miso” sau miso alb, “aka-miso” sau miso roşu, “awase-miso” sau miso mixt.
Aka-miso: este maturat mai mult timp, uneori mai mult de un an. Maturarea îi schimbă culoarea, de la albă la roşie sau chiar brună-închisă, de unde şi numele de miso roşu.
Miso este produs în urma unui proces de fermentare, care acţionează el însuşi ca un conservant natural, dacă este efectuat corect.
Se păstrează în frigider după ce este deschisă. Miso natural este un aliment viu, care conţine multe microorganisme ca tetragenococcus halophilus, care poate fi distrus la un gătit îndelungat. De aceea, se recomandă ca miso să fie adăugat în supe şi sosuri exact înainte ca vasul să fie luat de pe flacără.
Ingrediente: apa, soia, orez, sare, alcool.
ATENTIE ALERGENI:
boldate in lista de ingrediente
*Ambalare: punga plastic 400g.
Produs in Japonia.
NU CONTINE MSG !
Nu există nici un comentariu pentru moment.
Copyright © 2016 KoreanFood.ro. Toate drepturile rezervate.