Rețete recente

Dakjjim

Dakjjim

In coreeana "dalk" inseamna pui, iar "jjim" "a aburi" sau "a inabusi". In cazul acestui preprarat, "jjim" inseamna "a inabusi", caci daca traducem literalmente denumirea preparatului, este "carne de pui inabusita". Acest preparat este pregatit cu multe legume diferite care sunt gatite intr-un sos dulce-picant care contine sos de soia, mirin, miere, orez brun, piper, apa, usturoi si ghimbir.

Retete Porc

Doenjang Marinated Pork

Doenjang Marinated Pork

Dwaejigogi Doenjang Gui este un preparat coreean care va fi cu siguranta pe placul acelora, carora le plac mancarurile preparate din carne de porc. 

Coaste de porc picante la Slow Cooker - Maeun Dwaeji Galbijjim

Coaste de porc picante la Slow Cooker - Maeun Dwaeji Galbijjim

Dwaeji Galbijjim este una dintre cele mai populare feluri de mâncare coreeană. De obicei dwaeji galbijjim (costiţe de porc) se pregăteşte de Chuseok (Ziua Recunoştinţei), dar şi de alte ocazii speciale.

Categorii Rețete