AutorKoreanFood
Dificultate Începător
Timp de pregătire10 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total25 minute
1

Dacă vrei să folosești carne crudă, prăjește mai întâi carnea separat într-o tigaie. Dacă folosești șuncă sau ton, adaugă-le abia la pasul următor.

2

Prăjește ceapa și morcovul la jumătate, apoi adaugă kimchiul tăiat (cu zeamă), sosul de soia și gochujang. Prăjește la foc mediu 3-4 minute până kimchiul devine moale.

3

Adaugă orezul și dă focul mai încet. Prăjește încă 3-4 minute la foc mic. După ce orezul s-a încorporat cu restul ingredientelor, dă focul tare și prăjește în continuare câteva minute toate ingredientele. Adaugă sare și piper, uleiul de susan și semințele de susan.

4

Servește cu un ou prăjit și opțional cu alge prăjite.

5

Tip. Dacă vrei ca orezul prăjit să fie mai picant, nu adăuga mai mult gochujang, ci adaugă fulgi de chilli.

Ingrediente asiatice de cumpărat:

Ingrediente

Indicații de preparare

1

Dacă vrei să folosești carne crudă, prăjește mai întâi carnea separat într-o tigaie. Dacă folosești șuncă sau ton, adaugă-le abia la pasul următor.

2

Prăjește ceapa și morcovul la jumătate, apoi adaugă kimchiul tăiat (cu zeamă), sosul de soia și gochujang. Prăjește la foc mediu 3-4 minute până kimchiul devine moale.

3

Adaugă orezul și dă focul mai încet. Prăjește încă 3-4 minute la foc mic. După ce orezul s-a încorporat cu restul ingredientelor, dă focul tare și prăjește în continuare câteva minute toate ingredientele. Adaugă sare și piper, uleiul de susan și semințele de susan.

4

Servește cu un ou prăjit și opțional cu alge prăjite.

5

Tip. Dacă vrei ca orezul prăjit să fie mai picant, nu adăuga mai mult gochujang, ci adaugă fulgi de chilli.

Orez prăjit cu kimchi 김치볶음밥